Nieuw jaar, nieuwe job?

Het is een huizenhoog cliché, maar is de jaarwisseling niet oprecht een goed moment om de balans op te maken? 
Het moment om je persoonlijke leven in de weegschaal te leggen, maar evengoed je professionele bezigheden: Wat heb je bereikt? Wat heb je bijgeleerd? Haal je voldoening uit je job? 
Want tenslotte breng je gemiddeld zo’n 260 dagen per jaar (!) op je werk door. 
Dan is het geen slecht idee om er eens bij stil te staan en je af te vragen: Wat wil jij dat het nieuwe jaar jou gaat brengen?

Stabiliteit? 

Eerst de corona-crisis, dan de energiecrisis en een economische crisis in de maak. Je zou voor minder ongerust worden. Werkzekerheid is de houvast die je zoekt en nodig hebt, nu meer dan ooit. 
BUILDING SHUTTERS is al 50 jaar actief in de productie van aluminium- en kunststofprofielen. Onze profielen en onderdelen worden verwerkt tot zonwerende screens en rolluiken. De zonweringsbranche kende de afgelopen jaren een enorme groei. Niet alleen omdat het met deze producten comfortabel leven is, maar vooral omdat ze ook besparen op jouw energiefactuur. En laat dat nu net een hot topic zijn. En voor ons dé garantie op werkzekerheid en continuïteit van onze productie. 
Een stabiele werkgever, is het ook jouw goed voornemen voor 2023?

Mooie verloning? 

Meer dan de helft van de mensen wisselt van job omwille van het loon, die waardering is dus niet onbelangrijk. Daarnaast zijn ook work-life, woon-werk en bedrijfscultuur van belang. Geen enkel bedrijf kan daar nog omheen, en iedereen zet er dan ook volop op in, dat is bij ons niet anders.
Bij BUILDING SHUTTERS werk je in een groeiend en toekomstgericht familiebedrijf dat actief is in de kunststofverwerkende nijverheid. Wist je dat dat ook interessante loon- en arbeidsvoorwaarden met zich meebrengt? Check het maar.
En de vlot bereikbare werkplek (Nokere, tussen Waregem en Kruishoutem) krijg je er als extra bonus bij.
Staat een goede verloning voor een job in een filevrije omgeving op jouw checklist voor 2023?

Do what you love? 

Makkelijk gezegd, ga voor een job die 100% jouw ding is. Je leest het natuurlijk wel overal, dat een bedrijf of een job helemaal jouw match zou zijn. Maar wij blijven er liever wat nuchter over. 
Zelfs als je de vacatures op onze website bekijkt, is de kans klein dat er een job bij zit die compleet op jouw lijf is geschreven, toch? Misschien gaat het om een product dat je niet goed kent, of heb je weinig ervaring, of je hebt geen technisch diploma. 
Bij BUILDING SHUTTERS word je intern opgeleid en krijg je de kans om te groeien in de job, totdat die echt volledig op jouw lijf geschreven is. 
Een job waar je 100% van houdt, is dat jouw voornemen voor 2023?

Ga jij het doen? Even stil staan bij wat het nieuwe jaar jou mag brengen? 
Stop dan ook even bij onze vacatures 

Stabiliteit en waardering vind je er zeker. En misschien ook een nieuwe job voor 2023. Eentje waarvan je, na een inwerkperiode, zegt: het is om van te dromen!
Laat dat nieuwe jaar dus maar snel komen!