Uniek in de markt: ontdek ons nieuw gamma opbouwrolluiken

Bij SUYS vinden we het belangrijk om steeds een kritische blik te hebben ten opzichte van onze producten. We blijven ons gamma bijsturen zodat we steeds aan de noden van de markt kunnen voldoen.

Een opbouwrolluik behoort tot de klassiekers in de rolluikmarkt. Toch zagen we de kans om aan deze klassieker een moderne twist toe te voegen. Met de lancering van ons nieuwe Minirol® MONO opbouwrolluik gaan we dan ook volop voor het comfort van de eindklant én de plaatser. De vernieuwde versie heeft een kleine, compacte kast waarmee we maximaal inzetten op plaatsingsgemak. Waar een opbouwrolluik doorgaans enkel via de achterzijde (interieur) toegankelijk is, lanceert SUYS een nieuwe kast. Afhankelijk van de gekozen montage en afwerking, kan de nieuwe kast zowel aan de achterzijde (interieur) als aan de onderzijde (inferieur) geopend worden. Eén en dezelfde kast, waarbij je kiest langs welke zijde deze toegankelijk blijft. Zo kan je het rolluik steeds aanpassen aan de noden van de eindklant. Dit is uniek in de markt en dé oplossing voor nieuwbouwwoningen waar de kast mooi weggewerkt wordt en alsnog toegankelijk blijft voor nazicht achteraf.


Rolluiken zijn nieuwerwets, daar kan je vanop aan. Ze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en kan je dus perfect afstemmen op elke woning, ook aan de moderne en strakke stijl van een nieuwbouwwoning. Kortom, rolluiken blijven een geduchte speler in de markt.

Paspoort Minirol® MONO

  • Nieuwbouw en renovatie
  • Standaard met motor Somfy
  • Alle kasten zijn uit PVC vervaardigd en afgewerkt met een aluminium voorplaat indien gewenst.
  • Kast: 185 x 220mm; 220 x 255mm