Screens en rolluiken op zonne energie: geniet van de kracht van de zon

 

Met screens en rolluiken op zonne energie laat de bouwsector de zon in zijn hart. Gecombineerd met een strenge EPB-normering, energieprestatie en een comfortabel binnenleven is met het huidige klimaat ieders zorg en kunnen we er niet meer omheen. Maar bij het bouwen of verbouwen kunnen we de zon ook als een bondgenoot zien die we in ons voordeel kunnen inzetten op verschillende fronten.

 

Wij zetten in op de solar sturing van Somfy, dé autoriteit in domotica toepassingen. De batterij en motor zijn volledig geïntegreerd in de kast, het zonnepaneeltje wordt op de buitenzijde bevestigd. Deze oplossing biedt erbovenop diverse andere voordelen: automatische obstakeldetectie, een geprogrammeerde zender kan de batterij in slaapstand (spaar-modus) brengen én de Somfy Solar is nu ook compatibel met hun RTS codeklavier en de Keygo RTS zenders. Zo kan de intelligente domotica van de woning ook met niet-solar producten gematcht worden. 
Om een solar aandrijving te kunnen gebruiken, is de zon uiteraard een vereiste. De oriëntatie van jouw rolluik of zonnescreen is dus van belang, net zoals de afmetingen. Een solar motor is namelijk beperkt in capaciteit tot 10Nm. Ontdek welke solar oplossingen er voor jouw woning mogelijk zijn met de handige app van Somfy.

ONTDEK ONZE SCREENS OP ZONNE ENERGIE

ONTDEK ONZE ROLLUIKEN OP ZONNE ENERGIE


Profiteer maximaal van de zon door ze binnen te laten wanneer het koud is, buiten te weren wanneer het te heet is én door de zonwerende screens of rolluiken aan te sturen op zonne-energie. De zon schijnt voor iedereen, toch?

Laat je inspireren door onze referenties

Vind een verdeler in jouw buurt