Zorgeloze automatisatie van rolluiken en screens

Met de komst van elektrische zonnescreens en elektrisch rolluiken heb je geen fysieke kracht meer nodig voor het openen of sluiten van jouw rolluiken of screens. Met een eenvoudige drukknopbediening kun je je zonwering individueel of tegelijkertijd op en neer laten gaan. Dit is niets nieuws. Vandaag kiezen de meesten nog voor extra gebruiksgemak met een automatische rolluiken of automatische screens via sensoren. Een thermometer, zonnecel of windmeter regelt vanzelf het open en dicht gaan van jouw zonwering.

Onbezorgd het huis uit met elektrische screens en rolluiken


Het elektrisch bedienen van rolluiken en screens wint steeds meer aan populariteit. Je kunt ze vrij programmeren van dag tot dag en je stelt weekscenario’s of een timerfunctie in. Je laat je zonwering volgens een afwisselend patroon bewegen bij afwezigheid en zo verlaat je je woning steeds met een gerust gemoed. Vanop afstand kun je de situatie besturen en bijsturen via een tablet of smartphone. Hierdoor behoud je steeds de controle over wat thuis gebeurt.

VIND EEN VERDELER IN JE BUURT

Besparing op de energiefactuur


Met automatische zonwering en rolluiken kies je voor de meest energie-efficiënte manier. Je kunt ervoor kiezen om zelf niet meer tussen te komen in de aansturing van je zonwering. Centraal aangestuurde systemen (domotica) en sensoren nemen het van je over. De stuurmodule speelt veel sneller in op de weersomstandigheden, ook als je niet thuis bent. De geprogrammeerde schema’s zorgen dat er geen energie verspild wordt aan het onnodig openen en dicht doen van jouw screens of rolluiken. Dergelijke systemen bewaken de binnen- en buitentemperatuur en passen de zonwering aan aan jouw doorgegeven instellingen zodat het je beschermt tegen de warmte.

PERSONALISEER OP MAAT VAN JE WONING

Slim én simpel te installeren


Een actief zonweringssysteem betekent niet dat er extra kap- en breekwerk voor bekabeling komt kijken. Radiotechnologie maakt een draadloze besturing mogelijk. Als er een elektrische voeding voor de motoren voorzien is, kun je met een conventioneel systeem ook in bestaande woningen verregaand automatiseren.

SUYS biedt voor de besturing van onze screens de systemen van Somfy en Selve aan. Bij onze rolluiken wordt met de motorisatie van Somfy gewerkt.
Vraag vrijblijvend meer info aan bij een Preferred Partner voor een zorgeloze automatisatie van jouw rolluiken of screens.

VIND EEN VERDELER IN JE BUURT