Inbraakwerende rolluiken: veiligheid gegarandeerd

Een veilige thuis, is het daar niet waar het om draait?
Bij SUYS zien we onze inbraakwerende rolluiken dan ook graag als meer dan een product op zich: inbraakwerende rolluiken en jouw veiligheid gaan bij ons hand in hand. Ze helpen om een woning af te schermen en creëren zo een veilige ‘comfortzone’ voor je familie.

Inbraakwerende rolluiken schrikken af


Een rolluik kan dan wel niet in de aanval gaan zoals een meedogenloze waakhond, maar ze schrikken evengoed de ongewenste bezoekers af. Een raam inslaan is snel gebeurd. De vaste afsluiting die een rolluik biedt voor ramen en deuren vergt heel wat meer werk en heeft daardoor een inbraakvertragende kracht. Wist je trouwens dat 85% van de dieven “gelegeheidsinbrekers” zijn? Dat wil zeggen dat je hen in één oogopslag moet laten zien dat ze het moeilijk zullen hebben om binnen te komen. De politiediensten bevelen daarom aan om buiten zichtbare beveiliging te voorzien, zoals bijvoorbeeld rolluiken. Ontdek hier meer voordelen van rolluiken

BEKIJK INSPIRERENDE REALISATIES VAN ROLLUIKEN

Iemand thuis?


Kiezen voor automatisatie van je rolluiken, draagt ook bij tot jouw veiligheid. Een geprogrammeerd tijdschema of sensoren zorgen ervoor dat je rolluiken open of gesloten zijn, ook als je niet thuis bent. Een app geeft je de controle, waar je je ook bevindt.

Doordat je rolluiken vanzelf open en dicht gaan op bepaalde tijdstippen, schrik je dus potentiële inbrekers af. Je lijkt dan ook thuis te zijn, ook al ben je dat niet.

ONTDEK HIER ALLES OVER DE AUTOMATISATIE VAN JOUW ROLLUIKEN

Speel op veilig


Het veiligheidsgevoel is vaak doorslaggevend om voor rolluiken te kiezen. Bij BUILDING Shutter Systems is het dan ook een extra aandachtspunt. We gaan zelfs nog een stapje verder voor jouw veiligheid en comfort:
 
Speciale veiligheidsveren zorgen ervoor dat het rolluikblad steeds naar beneden gedrukt wordt in gesloten toestand. De veren vormen de verbinding tussen het blad en de rolluikas en bieden de garantie dat het rolluik vast zit en blijft. Met deze opstootbeveiliging wordt binnendringen moeizame opdracht gezien je het rolluik niet zomaar omhoog kunt duwen.
Bij rolluiken die voorzien zijn van een motor met obstakeldetectie (Somfy Oximo motor) hoef je je ook geen zorgen te maken over een vergeten fiets tegen de façade of naar buiten slaande ramen die open staan. Deze motor detecteert een obstakel en stopt automatisch. De motor is ook uitgerust met een vorstbeveiliging en biedt zo een duurzame bescherming voor de rolluiken.

Een huis dient om te leven. En het leven dat is pas mooi als het ook veilig is, comfortabel, zorgeloos en gemakkelijk. Met rolluiken van SUYS kies je voor dat geborgen gevoel van Happy@Home.

Overtuigd om te kiezen voor een veilige thuis mét rolluiken? Ga dan zeker langs bij een verkooppunt in jouw buurt