NFC Tag op SUYS screens

Om nazicht en herstellingen van onze screens zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen voegden wij een NFC tag toe aan de onderlat.

Wanneer je deze NFC tag scant, krijg je een overzicht van alle specificaties van het product: verkooporder, productiedatum, productdetails, ...

 

Wat is een NFC tag?

NFC staat voor Near Field Communication: een contactloze communicatiemethode op korte afstand. Het uitwisselen van informatie tussen een actieve NFC lezer (in dit geval je smartphone) en passieve NFC tag (in dit geval de NFC-tag op de onderlat van je screens) vormt de essentie. Voor een NFC-tag is geen energievoorziening nodig, de NFC-lezer zorgt voor de benodigde energie. Wanneer je je NFC tag scant met de NFC app, krijg je een overzicht van alle specificaties van je screens: verkooporder, productiedatum, productdetails, ... Dit zorgt ervoor dat het nazicht en de herstellingen van je screens extra vlot verlopen. 

 

Hoe werkt de SUYS NFC tag? 

Stap 1: zet NFC aan op je smartphone  
Android: Via de instellingen van je smartphone kan je NFC aanzetten  
Apple: Vanaf iPhone 7 staat NFC standaard aan.

Stap 2: Download de NFC app (enkel voor iPhone)  
Om gebruik te maken van de NFC tag op je iPhone zal je de NFC app moeten downloaden.

Stap 3: Tik op de tag  
Tik op de tag met je smartphone als deze in het hoofdmenu staat. Er zal een pop-up verschijnen met alle specificaties van de screen.  
 

Heb je nog vragen of wil je meer info? Contacteer een SUYS-verdeler in je buurt