NFC - Slim geplaatst, tijd gewonnen

Bij SUYS missen we de trein van de digitalisering niet. We presenteerden als eersten in de markt de NFC tags (Near Field Communication) voor onze producten. In een eerste fase wordt het bij de ritsscreens gelanceerd, om na een testperiode ook de rolluiken met deze tag te labelen.

Het systeem van NFC tags is reeds gekend bij betaalsystemen of in de voedingssector, waarbij je de tag scant en zo de ingrediënten en voedingswaardes kan lezen. Deze draadloze manier, om informatie uit te wisselen met je mobiel apparaat, is het schoolvoorbeeld van een quick & easy-systeem.

Elke ritsscreen is voorzien van een NFC Tag op de onderlat en een back-up chip die in de kast is geplaatst. Op die manier is het een heel handige tool tijdens de plaatsing van de screens of bij nazicht. Als installateur kan je de NFC tag scannen met je smartphone of tablet en zo alle info omtrent het product lezen: verkooporder, productiedatum, productdetails etc. In een handomdraai zie je welke screen waar dient te komen, komt van pas als de verschillende screens op een werf niet veel in afmeting verschillen. Bovenal bij service achteraf bewijst de slimme chip zijn nut. Zonder enige moeite ken je alle noodzakelijke info voor een vlotte interventie. De eindklant kan evengoed zelf scannen en je de nodige informatie doorspelen. Zo weet je meteen welk type motor of doek moet vervangen worden bijvoorbeeld.

Suys zet met zijn innovaties in op een vlotte montage en service na verkoop!