Somfy apps

Om de installatie en herstellingen van hun producten zo gemakkelijk mogelijk te maken, introduceerde Somfy 2 nieuwe apps.
Hieronder stellen wij deze graag aan jullie voor:

 

Help me by Somfy

Vorig jaar introduceerde Somfy de 'Help me by Somfy' app om installateurs beter te hulp te staan tijdens hun installaties.

Met deze app worden papieren handleidingen volledig overbodig. Wanneer je het product waar je aan moet werken ingeeft, krijg je een gedetailleerd stappenplan van de installatie. Ook kan je verschillende situaties ingeven die je in een papieren handleiding niet gemakkelijk terug kan vinden. 

Zelfs wanneer je geen toegang hebt tot het internet, blijft de offline bibliotheek met alle handleidingen volledig beschikbaar.

Download de app via de App-store of Google Play store

 

Solar by Somfy

Inschatten waar de solar motor het beste zal functioneren is niet altijd even gemakkelijk. Daarom lanceerde Somfy de 'Solar by Somfy' app om dit proces een stuk gemakkelijker te maken. 
Met deze app kan je op voorhand kijken bij welke ramen het loont een solar motor te plaatsen. Door met je smartphone een foto te nemen in de hoek van het raam en deze in de app up te loaden, kan je voorspellen bij welke ramen er genoeg lichtinval zal zijn. Zo kom je tijdens of na de installatie niet voor verrassingen te staan.

Download de app via de App-store of Google Play store