Verduisterende screens binnen slaapkamer ontbijt op bed

Verduisterende screens

Suys produceert elektrische, verduisterende screens op maat om buiten te bevestigen op ramen en terrasoverkappingen. 

Vraag je offerte aan
Vraag je brochure aan

Verduisterende screens buiten aan ramen

Onze doeken voor verduisterende screens

Voor onze verduisterende screens bieden we diverse types doeken aan. 

Sergé doeken zijn gemaakt op basis van geweven glasvezeldraden voorzien van een PVC-coating. Dit doek behoudt heel goed zijn vorm en kleur en is goed bestand tegen vocht en warmte.

Soltis doeken bestaan uit geweven polyesterdraden die vervolgens voorzien worden van een brandwerende PVC coating. Een Soltis-doek is vormvast, wat zorgt voor een lange levensduur. Deze doeken zijn uitermate geschikt voor toepassingen onder spanning.

Openheidsfactor van het doek

  • Sergé Blackout en Soltis Blackout zijn 100% verduisterende doeken. Deze doeken zijn ideaal voor slaapkamers en babykamers. 
  • Soltis 92 is een verduisterend screen doek dat iets meer licht doorlaat dan de blackout doeken. 

Wil je nog meer licht binnenlaten? Kies dan eerder voor zonwering screens.

Verduisterende screens besturingssysteem met app

Onze systemen voor verduisterende screens

We bieden verschillende soorten bevestigingen en besturingssystemen aan voor onze screens. Welk type zonnescreen meest geschikt is, hangt in de eerste plaats af van jouw project: gaat het om nieuwbouw of renovatie? Daarnaast kan je ook kiezen of je de kast bovenop het raamkader geplaatst wil, voor het raam of de muur of, indien een nieuwbouw woning, geïntegreerd in de spouw van de muur. Elektrische screens zijn vandaag bijna vanzelfsprekend, maar naast een wandschakelaar of afstandsbediening kan je nu ook voor een app, domotica systeem of screens op zonne energie kiezen.

Bevestiging 

  • Bij opbouwscreens wordt de kast bovenop het raamkader geplaatst. Ze zijn de ideale oplossing voor screens bij renovatie, zowel voor PVC- als aluminium schrijnwerk. De bediening is standaard elektrisch, met motor Selve of Somfy. 
  • Bij voorzetscreens wordt de kast voor het raam of de muur geplaatst. Voorzetscreens kunnen geplaatst worden bij zowel nieuwbouw als renovatie en ook bij terrasoverkappingen. De bediening is standaard elektrisch (met motor Selve of Somfy) of op zonne energie (Solar screens - Elektrisch met zonnepaneel (Somfy)). 
  • Bij inbouwscreens wordt de kast geïntegreerd in de spouw van de muur. Ze zijn de ideale oplossing voor screens bij nieuwbouw. De bediening is standaard elektrisch, met motor Selve of Somfy.


Besturingssystemen 

Elektrische besturing met een wandschakelaar of afstandsbediening is vandaag de dag niet meer weg te denken. Het is makkelijk, slim én comfortabel. Meer nog, om uw comfort te maximaliseren is het ook mogelijk om onze screens automatisch te bedienen met je smartphone, tablet of PC. Een app geeft je controle op afstand en biedt de mogelijkheid om je voorkeuren te programmeren.  Ook kun je er voor kiezen om je screens centraal te bedienen via een domoticasysteem. Naast de klassieke elektrische sturing, kan je nu ook je screens aansturen met zonne-energie.

 

Helemaal overtuigd van onze verduisterende screens?