Personalisatie rolluiken

Zwarte rolluiken?

Hoe maak ik de juiste keuze? Zwarte rolluiken? Of toch kiezen voor traditionele, witte rolluiken?
Er is echter meer te beslissen dan enkel het kleur: welk type montage is voor mij geschikt, soorten lamellen, kleuren, bediening.
We helpen je graag even op weg door je te inspireren. Ontdek onze realisaties

Meer redenen nodig om voor rolluiken te kiezen? Lees er alles in onze blog 'Waarom kiezen voor rolluiken?'

Types lamellen

Onze profielen kan je opdelen in twee types: aluminium en PVC lamellen
Doorgaans kiest men voor aluminium lamellen omdat deze steviger en kwalitatief beter zijn dan zijn tegenhanger in PVC. Voor kleinere afmetingen (en een kleinere prijs) zijn ook PVC-profielen geschikt. 


We maken ook een onderscheid tussen open en gesloten lamellen. Bij de open lamellen zijn er kleine openingen of lichtsleuven. Een rolluikpantser wordt standaard voorzien van 50% open lamellen onderaan en 50% gesloten bovenaan. Zo kan je volledig verduisteren of nog licht binnen laten in (half)gesloten toestand.  

Standaardkleuren

Voor kast - rolluikpantser - geleiders & onderlat: we hebben 20 standaardkleuren en folies. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

SUYS is ook de enige Belgische rolluikfabrikant die rolluikpantsers poedercoat in elke RAL-kleur. Zo kan het geheel van het rolluik uitgevoerd worden in 1 kleur die perfect bij jouw woning past.  

Mogelijkheden in bediening

Elektrische besturing met een wandschakelaar of afstandsbediening is vandaag de dag niet meer weg te denken. Het is makkelijk, slim én comfortabel. 
Meer nog, om jouw comfort te maximaliseren kan je onze rolluiken ook automatisch bedienen met je smartphone, tablet of PC. Een app geeft je controle op afstand en biedt de mogelijkheid om je voorkeuren te programmeren. Ook kan je je rolluiken automatisch aansturen via een domotica-systeem.
Onze Minirol® voorzetrolluiken kan je bedienen met zonne-energie. Deze Solar-motoren zijn goed voor het milieu en bovendien vermijd je kap- en breekwerk. Perfect dus als je wil renoveren.  

Lees alles over het automatiseren van je zonwering in onze blog 'Zorgeloze automatisatie van rolluiken en screens'. 

Veiligheidsveren bij Minirol® voorzetrolluik

Een Minirol® rolluik kan voorzien worden van veiligheidsveren. Dit zorgt voor extra anti-diefstal beveiliging voor jou en je familie aangezien het rolluikpantser niet langer naar boven geduwd kan worden. Geen ongewenst bezoek dus.

Kastafsluitende onderlat bij Minirol® voorzetrolluik

De gepatenteerde onderlat is volledig in de kast geïntegreerd. Zo is de kast mooi afgesloten en is er meer doorkijkmogelijkheid. Het geheel is eleganter.