Personalisatie rolpoorten

Hoe maak ik de juiste keuze?

Rolpoorten zijn sterk, veilig én ruimtebesparend. Door de ruime keuzemogelijkheden in lamellen, kleuren en afwerking, kies je de rolpoort die bij jouw noden past.

Types lamellen

Bij de Gararol® rolpoort stellen we steeds de stevige aluminium-profielen voor.

Je kan opteren voor verschillende hoogtes van de lamel (55, 77 of zelfs 90mm), variaties in doorkijk én zelfs voor een extra stevige afwerking in staal.

Stalen profielen bieden de mogelijkheid om tot grotere oppervlaktes te gaan.

Standaard kleuren

Voor kast – rolpoortpantser - geleiders & onderlat:
We hebben 9 standaardkleuren in mat 30%. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

SUYS is ook de enige Belgische fabrikant die rolpoortpantsers poedercoat in elke RAL-kleur. Zo kan het geheel van de rolpoort uitgevoerd worden in 1 kleur die perfect bij jouw constructie past.

Mogelijkheden in bediening

Elektrische besturing met een wandschakelaar of afstandsbediening is vandaag de dag niet meer weg te denken. Het is makkelijk, slim én comfortabel. 
Meer nog, om uw comfort te maximaliseren kan je onze Gararol® rolpoorten ook automatisch bedienen met je smartphone, tablet of PC. Een app geeft je controle op afstand en biedt de mogelijkheid om je voorkeuren te programmeren.  Ook kan je je rolpoort automatisch aansturen via een domotica-systeem. 

Veiligheid & gemak

De Gararol® rolpoort wordt standaard elektrisch bediend, én voorzien van noodhandbediening. Hierdoor kan je steeds de poort bedienen met een zwengel, ook al is er een stroompanne. 

Er worden altijd 2 afstandsbediening meegeleverd.

Verder kan je kiezen voor een onderlat met onderdorpelbeveiliging. In het rubber van deze onderlat zitten 2 sensoren die obstakels detecteren. Er is tevens een variant beschikbaar met fotocellen die een lichtgordijn vormen dat objecten detecteert die de poort hinderen.