Zonnescreens inbouw grijs terras met ligzetels

Zonwering - zonnescreens

Suys produceert verticale, elektrische buiten zonnescreens op maat voor ramen en terrasoverkappingen. 

Vraag je offerte aan
Vraag je brochure aan

Zonwerend screen zwart Sergé

Onze doeken voor zonnescreens

Voor onze zonnescreens bieden we diverse types doeken aan, doorgaans genieten Sergé doeken de voorkeur. Sergé doeken zijn gemaakt op basis van geweven glasvezeldraden voorzien van een PVC-coating. Dit type wordt veel gekozen omdat ze hun vorm en kleur behouden en resistent zijn aan vocht en warmte.

Er zijn verschillende soorten Sergé doeken op de markt. Om de juiste keuze voor elke ruimte te bepalen, houd je beste rekening met de openheidsfactor en de kleur van het doek.

Openheidsfactor van het doek

  • Sergé 1% heeft een heel lage openheidsfactor. Hierdoor is het hét ideale privacydoek. De inkijk wordt geminimaliseerd.
  • Sergé 5% heeft een grotere openheidsfactor. Indien je een betere doorkijk wenst naar bv je tuin, kies je beter voor een doek met grotere openheidsfactor.

 

Kleur van het doek

De kleur van het doek lijkt in eerste instantie een persoonlijke keuze maar toch kan het kleur een wereld van verschil maken. Best houd je rekening met volgende vuistregels:

  • Hoe donkerder de kleur van het doek, hoe beter de doorkijk naar buiten en hoe minder de doorkijk naar binnen.
  • Een lichter doek brengt meer daglicht binnen in je leefomgeving.
  • Verduisterende screens worden aangeraden voor gebruik in de slaapkamer.
Zonnescreens buiten voorzetscreen zonne energie

Onze systemen voor zonnescreens

We bieden verschillende soorten bevestigingen en besturingssystemen aan voor onze zonnescreens. Welk type zonnescreen meest geschikt is, hangt in de eerste plaats af van jouw project: gaat het om nieuwbouw of renovatie? Daarnaast kan je ook kiezen of je de kast bovenop het raamkader geplaatst wil, voor het raam of de muur of, indien een nieuwbouw woning, geïntegreerd in de spouw van de muur. Elektrische zonnescreens zijn vandaag bijna vanzelfsprekend, maar naast een wandschakelaar of afstandsbediening kan je nu ook voor een app, domotica systeem of screens op zonne energie kiezen. 

Bevestiging 

  • Bij opbouwscreens wordt de kast bovenop het raamkader geplaatst. Ze zijn de ideale oplossing voor buitenzonwering bij renovatie, zowel voor PVC- als aluminium schrijnwerk. De bediening is standaard elektrisch, met motor Selve of Somfy. 
  • Bij voorzetscreens wordt de kast voor het raam of de muur geplaatst. Voorzetscreens kunnen geplaatst worden bij zowel nieuwbouw als renovatie en ook bij terrasoverkappingen. De bediening is standaard elektrisch (met motor Selve of Somfy) of op zonne energie (Solar screens - Elektrisch met zonnepaneel (Somfy)). 
  • Bij inbouwscreens wordt de kast geïntegreerd in de spouw van de muur. Ze zijn de ideale oplossing voor buitenzonwering bij nieuwbouw. De bediening is standaard elektrisch, met motor Selve of Somfy.


Besturingssystemen 

Elektrische besturing met een wandschakelaar of afstandsbediening is vandaag de dag niet meer weg te denken. Het is makkelijk, slim én comfortabel. Meer nog, om uw comfort te maximaliseren is het ook mogelijk om onze screens automatisch te bedienen met je smartphone, tablet of PC. Een app geeft je controle op afstand en biedt de mogelijkheid om je voorkeuren te programmeren.  Ook kan je er voor kiezen om je zonnewering centraal te bedienen via een domoticasysteem. Naast de klassieke elektrische sturing, kan je nu ook je screens aansturen met zonne-energie.

 

Helemaal overtuigd van onze zonnescreens?